PREMIÄR!



Idag är det äntligen premiär av Musikalen Ringo och vi tror att alla är taggade, kanske lite nervösa också. Men vi vet ju att det kommer att gå alldeles utmärkt! Vi har ett råd till er i musikalen, och det är att passa på och NJUT, för det här är inte något som man gör varje dag. Till er andra, hoppas ni kommer och kollar!



//Produktion

http://www.folket.se/folket/standard_article.php?id=243923&avdelning_1=101&avdelning_2=102&t=1123633254


fortfarande torsdag

Hej!

Trots att Emma nog är i full gång med att skriva blogg och uppdatera er om vad som händer just nu, kände jag för att göra det jag också. Fast mera från vårt perspektiv. Ni kanske har sett oss i produktion sitta i aulan framför en data med en kopp kaffe i handen...och se allmänt lugna och lågmälda ut? Det gör vi också. Just nu. Vårt jobb är lite knepigt ibland. Vi kan ha noll saker att göra på förmiddagen, och en massa att göra på eftermiddagen. Och tvärtom. Idag är en sådan dag. Vi är som en mellanhand, mellan musikalen och folk på teatern och rektorer på grundskolor bl.a. Så vi måste hela tiden vänta på svar från de personerna, vänta tills de har tid o.s.v innan vi kan fortsätta med det jobbet.

Biljetterna är klara nu iaf, så nu gäller det bara att vi sorterar ut de som är bokade, och de som ska säljas på Quick.
Dessutom ska vi försöka ordna en sista fototid, kanske imorgon, så de allra sista personerna kan fotas. De som missar tiden den här gången, kommer inte kunna få vara med i programbladet. Men självklart meddelar vi er alla innan.

Kan även lägga till att Elita sitter och stickar...hah.

Bästa hälsningar

/Produktion, genom Nathalie



Ringo har nu fått sin charmiga dräkt ;) Duktigt gjort av de kostymansvariga!

torsdag

godmorgon!

Nu är vi samlade i aulan igen, idag är det dags att köra igenom hela musikalen från början till slut. Skådespelare som varit frånvarande är nu tillbaka, vilket gör att vi är nästintill full grupp idag, vilket känns bra!

I produktion och regi ska vi idag arbeta med programbladet / biljetter, ha möte om budgeten samt affischera. Utöver detta ska vi också finnas till hands för eventuell regi hjälp och sedan blogga och fixa bilder.

återkommer senare under dagen ned bilder och uppdatering.

"jag diggar romantik"

Ovanstående är ett citat från våran huvudregissör.( Använder det ordet eftersom vi är fem regissörer sammanlagt). 
Tur att romantik är ett genomgående tema i musikalens handling..
Nu kommer det lite bilder som våra duktiga fotografer tagit :

delar av bandet :


 Jimmy och Wiktor


Jesper och Jimmy


Erik , som spelar Tony i musikalen.


Cecilia , som spelar Amelia


Mer bilder kommer imorgon!



har ni några frågor?

För att verka extra engagerad och positiv kan vi börja detta inlägg med det välkända uttrycket - ny vecka, nya möjligheter!

Idag verkar tyvärr ensemblen, lärare som elever, blivit drabbade av det mesta, alla går omkring och småhostar och är lite hängiga. folk är frånvarande vilket försvårar arbetet en aning. Men å andra sidan är det ju faktiskt bra att folk är krassliga nu istället för på premiären.
Idag ska vi forsätta repa och ikväll ska delar av oss gå på sminkkurs på make up store.

Återkommer med uppdatering senare under dagen. Ska också tillägga om det är någon som läser som har en fråga som rör musikalen Ringo eller arbetet kring den så är det bara att kommentera så svarar vi! :)


dag två

Andra dagen på den första Apu veckan idag. Idag har vi kört igenom allting från början, och gått igenom småsaker som måste fixas till.. just nu är det genomdrag av Louise / coccos solo sång - handflatans partitur.

I regi och produktion kan vi konstatera att idag har varit en ytterst utseendefixerad dag.  Och vad menar jag med det? Knappast att vi suttit och sminkat oss, nej peruker har fixats och makeup artister har kontaktas. Delar av ensemblen kommer att få gå en smink kurs innan föreställningen!

Nej, dags att avsluta detta inlägg och önska alla delar av ensemblen en härlig helg , för nästa vecka kör vi musikal hela veckan!

/produktion och regi


Dags för premiär!

... eller iallafall snart! Premiären närmar sig med stormsteg, och vi har nu påbörjat våran första apu vecka med musikalen ringo. Från 08-17 kommer vi att jobba och göra vårat yttersta för att musikalen Ringo ska bli den "bästa musikalen i St:eskils historia"
(citat Erland Lundström).

Arbetet med musikalen går framåt och först nu som man märker att det börjar sitta på riktigt.
Alla tar sitt arbete på allvar - oavsett om det gäller att lära sig repliker, sjunga eller tillverka kläder. Det finns alltid något  att göra och de här veckorna kommer att vara fyllda av hårt arbete - men i slutändan kommer det att vara värt det!

Nej nog med känslomässigt pladder från min sida. Istället kan jag informera om att vi har tre tjejer från mediaprogrammet som är med och fotar vårat musikal arbete. Här är ett litet smakprov:










på återseende,

/produktion & regi gruppen, genom Emma W :)


RSS 2.0