Pilot - The making of Ringo

Hej där alla läsare!

Mitt namn är Teddy och jag är regiassistent/produktion och jag ska nu skriva och tala om för er vad denna blogg handlar om!
På S:t Eskilsgymnasium arbetar vi för fullt med att sätta upp en musikal, den musikalen heter Ringo är en skriven utav Birgitta Götestam.
I regiassisten/produktion-gruppen tillhör:
Teddy, Annika, Jake, Emma och Nattis. Det är vi som kommer driva bloggen framåt.

Syftet med denna blogg är just att ni ska få en inblick i "The making of Ringo".
Här kommer äldre inlägg från skolans blogg:


081103

Från och med fredag den 5 november går det att förboka biljetterna! Från kl. 13.30 till 16.00 kommer det sitta ett litet gäng musikalare i det ”tomma” kontoret i kansliet.
När ni sen kommer för att hämta biljetterna sker betalningen. Datumet till när biljetterna kommer står i kalendern på hemsidan så fort vi vet när de kommer!
Vi kanske inte alltid sitter på kontoret, men den mesta tiden borde någon av oss vara där.

Som ni ser har nu Pelle äntligen godkänt några av fotona som har tagits och de går att titta på under ”bilder”. Men det ska självklart komma upp fler.

Idag, den 3 november kommer det även att skickas ut information angående logotypetävlingen. För er som aldrig kollar era mail eller tittar på internteve ska jag skriva det här också:

”Logotype tävling!
Vill du vinna två biljetter till premiären till musikalen Ringo som kommer att spelas av S:t Eskils estettreor, så skicka in ett förslag till en logga till musikalen. Loggan ska kunna användas i både färg och svartvit och vi ser gärna att det står Ringo med en stjärna istället för ett o. Den får heller inte vara alltför avancerat då den eventuellt ska tryckas upp på musikal t-shirtarna.
Alla förslag ska vara inlämnade senast den fösta december.
Inte bara vinnaren kommer få biljetter till premiären, vi kommer även att lotta ut En person bland alla som deltog och den personen får 2 biljetter till premiären.
Ändringar av vinnarlogotypen kan ske.
 
Maila ditt förlag till
[email protected]
Eller lämna det till Pelle Marklund, i digital form, hans kontor ligger längst in i kanslikorridoren.

Lycka Till
Produktionen Ringo”

081010



Allting rullar på för fullt. Nu har alla grupper kommit igång med arbetet. Det tränas för fullt av skådespelarna, dansarna och musikerna och det jobbas för fullt av de andra grupperna.
Det finns inget jättespännande att uppdatera med, men det kommer!
Tyvärr finns inga bilder uppe än. Men det kan vi tacka våran producent för. Han är lite kräsen med hur bilderna ska se ut så han måste granska de noga först. Men även det kommer inom snar framtid.
Produktionsgruppen har kommit igång nu också. Det skrivs brev och görs olika listor.
Det märks redan nu att det helt klart kommer bli ett toppenarbete med mycket skoj!


080926



Nu har arbetet till musikalen kommit igång. För ett litet tag sedan hade alla som ville stå på scen haft en Audition. Då fick varje person tre minuter på sig för att visa lite sång, dans och skådespeleri.
Då hade de ansvariga lärarna fullt upp med att sätta ut rollerna på bästa sätt. De var tvungna att hitta folk som både passade i rollen Och som passade ihop med de andra. Det var nog tuffare än man kan tro.
Men det är inte bara skådespelare som ska vara med. Vi har även musikerna, dansarna och de som jobbar med kostym, scenografin, ljud och ljus, produktionen och regiassistenterna

Nu är det bara att hålla tummarna för oss alla som jobbar med Musikalen Ringo så att allting går utmärkt tills det är dags för föreställningarna.



Hoppas ni kommer finna denna blogg rolig att följa för jag kan nog skriva för alla när jag skriver - vi ser alla fram emot att skriva!

Trevlig helg,
Over an out - Teddy

Kommentarer
Postat av: Pelle

Snyggt! (inte texten förstås men annars...)

2008-11-07 @ 16:18:10
Postat av: Annika!

Då jag är sämst på att hitta hur man ändrar texten under ringo så får nån av er andra göra det. Häromdagen lärde vi oss på svenskan att man INTE ska skriva "utav" :P:P



Och för pelles skull, använd inte kursivstil nå mer:P

tack för mig!

2008-11-07 @ 19:06:56
Postat av: Angelica

Så otroligt kul att ni skapat denna blogg :)

2008-11-07 @ 21:38:12
Postat av: Siri "Susy"

JA men nice:D:D

2008-11-08 @ 00:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0