Musikalen Ringo är historien om...

Gick gick nyss igenom arkivet , det lilla som hunnits skapats, och kom fram till att det inte framkommer särskilt tydligt i bloggen om vad Musikalen Ringo egentligen handlar om.. Musikalen Ringo är alltså historien om :

Ringo,  som är 18 år, Hon är väldigt blyg och försiktig, samtidigt som hon är väldigt iakttagande. Hon spelar trummor i ett band och bor tillsammans med sina föräldrar i en villa. Ringos mamma, heter Harriet och är en kvinna som kanske inte är riktigt nöjd med hur livet blev.Som ung var hon dansös och är  nu väldigt bitter. Harriet är gift med Eric, som driver sitt eget företag och är en väldigt upptagen man ( bland annat med tennis!) Eric förstår sig inte på Ringo, och framför allt inte  hennes musik. 
Ringos beundrare heter Gabriel. Gabriel är en poet som har en stor förkärlek för att skriva låttexter till Ringo. Gabirel lever tillsammans med sin mamma Cocco, en stark kvinna med mycket utstrålning, som ser sig själv som en egenhändig liten spådam med konstnärlig talang. Cocco har hittat kärleken i Jerry som är 20 år yngre än henne själv. Jerry kommer från landet och hyser stor kärlek till Cocco, men kanske ännu mer kärlek till telefoner.

Jultomten brinner är namnet på bandet som Ringo spelar i. Förutom Ringo finns här Benny, som också har fallit för Ringo, men dock i största hemlighet. Benny älskar djur och är basist i bandet.  I bandet finns också Peter, som har utnämnt sig själv som ledare. Han är tuff , kanske ibland tuffare än han tror.  Peter tror stenhårt på en internationell karriär, precis som Susy, som är en tjej som är allmänt uttråkad och roar sig med att skvallra och sminka sig under tiden som hon väntar på att ngåot intressant ska hända. Pärlan är tjej nummer två i bandet , hon är klok och läser böcker i smyg. Pärlan ser Ringo för den som hon egentligen är.

Tony Brock är stadens skivproducent som fler än en gång har misslyckats med att skapa sin egen popstjärna på himlen- men vägrar ge upp hoppet om att lyckas och bli störst (eller större) än han redan är.  Tonys ständiga följeslagare är Harald, en man i sina bäääästa år som äääääääälskar att vimla och synas.

Amelia är musikalens största och minsta roll. Hon är en stjärna som fallit ner från himlen för att följa Ringo på hennes väg mot stjärnorna.



Jag hoppas att jag inte har glömt någon nu, men här är alla stora roller i musikalen Ringo. I nästa inlägg kommer en sammanfattning på musikalens handling.

/
Emma, produktion & regi


Kommentarer
Postat av: Siri "Susy" Åbrandt

Susy for the win! :D

2009-01-19 @ 13:57:30
URL: http://abrandt.blogg.se/
Postat av: Anonym

gabriel är snygg!!

2009-03-23 @ 17:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0